Loading...
Оптово-роздрібний магазин “ATROPOS”

я шукаю, наприклад, бак для душу

Ваш кошик
Корзина
0
Каталог товарів
Каталог товаров
Каталог товаров

Графік роботи:

ПН-ПТ  9:00 - 18:00
СБ-ВС10:00 - 17:00
Зворотний дзвінок

Меню

Групи

Интернет-магазин Atropos
Корзина
0

Фільтри

Каталог товаров
Каталог товаров

Каталог
товарів

Групи товарів
  • БОЧКИ БІДОНИ КАНІСТРИ ПЛАСТИКОВІБОЧКИ БІДОНИ КАНІСТРИ ПЛАСТИКОВІ
  • ВІДРА ТАЗИ КОРИТАВІДРА ТАЗИ КОРИТА
  • ВСЕ ДЛЯ ПОЛИВУВСЕ ДЛЯ ПОЛИВУ
  • ПЛАСТИКОВІ ЄМНОСТІ І БАКИ ДЛЯ ВОДИПЛАСТИКОВІ ЄМНОСТІ І БАКИ ДЛЯ ВОДИ
  • ПЛАСТИКОВІ МЕБЛІПЛАСТИКОВІ МЕБЛІ
  • ТЕПЛА ПІДЛОГА ВОДЯНАТЕПЛА ПІДЛОГА ВОДЯНА
  • ТОВАРИ ДЛЯ ВАННОЇ КІМНАТИТОВАРИ ДЛЯ ВАННОЇ КІМНАТИ
  • ТОВАРИ ДЛЯ ДІТЕЙТОВАРИ ДЛЯ ДІТЕЙ
  • ТОВАРИ ДЛЯ САДУ І ГОРОДУТОВАРИ ДЛЯ САДУ І ГОРОДУ
  • ТРУБИ ВОДОПРОВІДНІ І ФІТИНГИТРУБИ ВОДОПРОВІДНІ І ФІТИНГИ
  • ТЮБІНГИ НАДУВНІ САНКИТЮБІНГИ НАДУВНІ САНКИ
  • ЯЛИНКИ СОСНИ ЯЛИНИ ШТУЧНІЯЛИНКИ СОСНИ ЯЛИНИ ШТУЧНІ
Фільтри
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)

ОБПРИСКУВАЧІ САДОВІ

Обрати товари за параметрами
Обрати товари за параметрами
ОБПРИСКУВАЧІ РАНЦЕВІ
ОБПРИСКУВАЧІ РАНЦЕВІ
Обприскувачі ручні
Обприскувачі ручні
Обприскувачі наплічні
Обприскувачі наплічні
ОБПРИСКУВАЧІ АКУМУЛЯТОРНІ
ОБПРИСКУВАЧІ АКУМУЛЯТОРНІ
Обприскувач садовий: Купити обприскувач помповий для дерев | Харків

Обприскувач садовий – купити обладнання для обробки саду, городу та присадибної ділянки

Город, сад і дачну ділянку вимагають особливого догляду, для того щоб зберегти свіжість, естетичний вигляд і дати хороший врожай. У цьому кращим помічником стане обприскувач садовий купити який необхідно кожному садівникові і городникові.

Обприскувачі використовуються для різних цілей, серед яких можна виділити:

  • для поливу водою наземної частини рослинності, щоб зберегти зелень і наситити рослину вологою;
  • для добрива різними прикормами і добавками, для підвищення врожайності або краси рослинності;
  • для боротьби з шкідниками та різноманітними мікроорганізмами, щоб запобігти різні захворювання.

Ви можете використовувати помповий обприскувач або ручний для дерев, чагарників і трав''''янистих рослин. Залежно від особливостей та видів рослинності вибирається оптимальний варіант обладнання – ручний або помповий, неоплачений або рюкзачного типу, автоматичний або бензиновий.

Купити якісні обприскувачі та інше садове обладнання, наприклад шланг поливальний розтягується можна в інтернет-магазині Атропос (Харків). Магазин працює з оперативною доставкою будь-якими транспортними компаніями в країні (Україна).

Як влаштований помповий обприскувач садовий і який його принцип роботи?

Помповий обприскувач садовий – одна з різновидів обладнання, яке користується популярністю серед садівників. Такі обприскувачі влаштовані за принципом роботи насоса. Механізм дуже схожий з велосипедним насосом.

Щоб запустити обладнання, необхідно накачати повітря до певного рівня, щоб створити необхідний тиск. Після цього можна використовувати виріб для обприскування різних рослин. Такий принцип роботи більш зручний, ніж ручне обладнання, так як знижує навантаження на руку.

Хороший помповий обприскувач дозволяє обробляти різні типи рослин – дерева, чагарники, квіти, сільськогосподарські культури – овочі, фрукти. При цьому найчастіше бак такого виду обладнання невеликий, тому обробити за один підхід можна не дуже велику територію.

Це кращий варіант для невеликого саду або городу. Тим більше ціна оптимально співвідноситься з якістю і продуктивністю обладнання. Також для садівників і городників буде корисною сітка затінюють для забору, яка дозволить захистити рослинність від надмірних сонячних променів.

Які переваги має обприскувач садовий з телескопічною штангою?

Обприскувач садовий з телескопічною штангою – відмінний варіант для ділянок, городів та прибудинкової території, на якій розташовані різні види рослин. Такі види обладнання відрізняються від інших особливістю будови.

Штанга, завдяки якій відбувається обприскування, дозволяє змінювати її довжину в залежності від необхідності та особливостей рослин. Телескопічні штанги дозволяють обприскувати високі дерева, а також чагарники, до яких важко дістатися.

Ви можете при необхідності змінювати довжину штанги, роблячи її коротшою для обприскування невисокою і легкодоступною рослинності, а після цього збільшити її довжину і обробити складно доступні і високі види рослинності.

Крім цього садові обприскувачі телескопічні сумісні з різними видами штанг. Тобто Ви можете придбати недорого додатково телескопічну штангу, необхідної Вам довжини. Для того щоб переконатися в сумісності комплектуючого рекомендуємо переглянути відгуки клієнтів і порадитися з фахівцями. Також корисними для саду і городу будуть багаторічні крапельні трубки для поливу.

Який можна придбати садовий обприскувач для дерев за обсягом бака?

Купити садовий обприскувач для дерев, чагарників і трав''''янистої рослинності слід залежно від кількості рослин на ділянці, їх особливостей, а також площі території, яку необхідно обробляти.

В залежності від обсягу бака в інтернет-магазині Атропос представлені такі види обладнання:

  • невеликі обприскувачі (0,5 л, 1 л, 1,5 л, 2 л, 3л);
  • обприскувачі середнього обсягу (5 л, 6 л, 7 л, 8 л, 9 л, 10 л);
  • обприскувачі великого обсягу (12 л, 15 л, 16 л, 20 л).

Вибір обладнання слід здійснювати в залежності від потреб. Так, якщо у Вас зимовий сад, трохи рослин біля приватного будинку або необхідно доглядати за домашніми рослинами, то Вам підійде ручний обприскувач від 0,5 до 3 літрів.

Для невеликих городів або садових ділянок підійде обприскувач з середнім об''''ємом бака – від 5 до 10 літрів. Для великих територій краще придбати обладнання з баком великого об''''єму. Це дозволить за один підхід обробити всю територію.

Також рекомендуємо телескопічний обприскувач для обробки ділянок з високими деревами. Замовити якісне обладнання для саду – фітинги для крапельного поливу та багато іншого можна у магазині Атропос в Харкові. Інтернет-магазин пропонує якісну продукцію за низькими цінами в Україні.