Loading...
Оптово-роздрібний магазин “ATROPOS”

я шукаю, наприклад, бак для душу

Ваш кошик
Корзина
0
Каталог товарів
Каталог товаров
Каталог товаров

Графік роботи:

ПН-ПТ  9:00 - 18:00
СБ-ВС10:00 - 17:00
Зворотний дзвінок

Меню

Групи

Интернет-магазин Atropos
Корзина
0

Фільтри

Каталог товаров
Каталог товаров

Каталог
товарів

Групи товарів
  • БОЧКИ БІДОНИ КАНІСТРИ ПЛАСТИКОВІБОЧКИ БІДОНИ КАНІСТРИ ПЛАСТИКОВІ
  • ВІДРА ТАЗИ КОРИТАВІДРА ТАЗИ КОРИТА
  • ВСЕ ДЛЯ ПОЛИВУВСЕ ДЛЯ ПОЛИВУ
  • ПЛАСТИКОВІ ЄМНОСТІ І БАКИ ДЛЯ ВОДИПЛАСТИКОВІ ЄМНОСТІ І БАКИ ДЛЯ ВОДИ
  • ПЛАСТИКОВІ МЕБЛІПЛАСТИКОВІ МЕБЛІ
  • ТЕПЛА ПІДЛОГА ВОДЯНАТЕПЛА ПІДЛОГА ВОДЯНА
  • ТОВАРИ ДЛЯ ВАННОЇ КІМНАТИТОВАРИ ДЛЯ ВАННОЇ КІМНАТИ
  • ТОВАРИ ДЛЯ ДІТЕЙТОВАРИ ДЛЯ ДІТЕЙ
  • ТОВАРИ ДЛЯ САДУ І ГОРОДУТОВАРИ ДЛЯ САДУ І ГОРОДУ
  • ТРУБИ ВОДОПРОВІДНІ І ФІТИНГИТРУБИ ВОДОПРОВІДНІ І ФІТИНГИ
  • ТЮБІНГИ НАДУВНІ САНКИТЮБІНГИ НАДУВНІ САНКИ
  • ЯЛИНКИ СОСНИ ЯЛИНИ ШТУЧНІЯЛИНКИ СОСНИ ЯЛИНИ ШТУЧНІ
Фільтри
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)

ПЛІВКА ТЕПЛИЧНА

Обрати товари за параметрами
Обрати товари за параметрами
ПЛІВКА ТЕПЛИЧНА ЖОВТА ЗЕЛЕНА УФ-СТАБІЛІЗОВАНА
ПЛІВКА ТЕПЛИЧНА ЖОВТА ЗЕЛЕНА УФ-СТАБІЛІЗОВАНА
ПЛІВКА ПРОЗОРНА, РІДКЕ СКЛО
ПЛІВКА ПРОЗОРНА, РІДКЕ СКЛО
ПЛІВКА ЧОРНА ДЛЯ МУЛЬЧУВАННЯ І БУДІВНИЦТВА
ПЛІВКА ЧОРНА ДЛЯ МУЛЬЧУВАННЯ І БУДІВНИЦТВА
ПЛІВКА ТЕПЛИЧНА ПРОЗОРА БІЛА
ПЛІВКА ТЕПЛИЧНА ПРОЗОРА БІЛА
Плівка теплична - купити плівку для теплиць | Харків, Україна

Купити плівку для теплиці – відмінне рішення при створенні якісного парника

Якщо Ви хочете створити якісний парник для вирощування різних сільськогосподарських культур, то Вам слід купити плівку для теплиці. Теплиці стають все більш популярними сьогодні, так як допомагають створити оптимальні умови для отримання хорошого врожаю.

Тепличні умови дозволяють вирощувати різні сільськогосподарські культури – овочі, ягоди, навіть якщо кліматичні умови не повністю відповідають оптимальним умовам для того чи іншого виду культури. Ви можете захистити врожай простим і зручним способом за допомогою плівки.

Плівка для теплиць дозволяє заощадити кошти на створення парника, так як не вимагає значних вкладень. Купивши поліетиленову плівку, Ви зможете самостійно зробити парник у відповідності з Вашими вимогами.

Перевагами використання такого матеріалу для створення парника, є:

  • мінімальна вартість;
  • довговічність використання;
  • простота створення парника;
  • можливість створити парник будь-яких розмірів;
  • можливість вирощувати різні сільськогосподарські культури.

Магазин Атропос пропонує різні варіанти плівок для створення теплиць за приємною вартості. Ви можете оформити замовлення і забрати його з магазину у місті Харків, а можете плівку ПВХ прозору купити з доставкою в будь-яке місто в Україні.

Яких видів плівка теплична буває і як купити підходящу?

Купити плівку для теплиці

Якщо Ви вирішили, що Вам потрібна плівка теплична, купити її можна у магазині Атропос в різних варіантах. Щоб визначити варіант виробу, рекомендуємо ознайомитися з основними видами плівки і їх характеристиками.

Поліетиленова плівка може бути таких різновидів:

  • теплична жовтого або зеленого кольору з ультрафіолетовою стабілізацією;
  • прозора «рідке скло»;
  • чорна для будівельних робіт;
  • біла прозора.

Кожен з варіантів має своїми перевагами і особливостями, які слід враховувати при виборі виробу. Так, варіант з ультрафіолетовою стабілізацією практичний з точки зору того, що матеріал не розкладається при інтенсивному впливі сонячних променів. Також цей варіант хороший тим, що він герметичний, легкий і міцний.

Варіант вироби «рідке скло» – прозорий, міцний, стійкий до дії вологи і сонячних променів. Також не піддається негативному впливу морозу і низьких температур. Матеріал гнучкий і зручний у використанні.

Плівка поліетиленова чорна використовується для різних видів робіт – сільськогосподарських, будівельних, в торгівлі. Цей варіант один з найдемократичніших за ціною, при цьому із-за кольору не завжди може використовуватися для теплиць.

Білий прозорий варіант виробу може бути виготовлений з первинної або вторинної сировини, від чого залежатиме ціна. Така професійна плівка відмінно підійде для створення парника будь-якого розміру, висоти і форми. Характеризується практичністю і довговічністю.

Яка плівка для теплиць найкраща і чи залежить якість від ціни?

плівка теплична

Найбільш кращими варіантами для створення якісного парника вважається теплична плівка з ультрафіолетовою стабілізацією, а також рідке скло. Це пов''язано з тим, що ці матеріали найбільш герметичні, здатні утримувати вологу.

Також перевагою цих різновидів вироби вважається стійкість до інтенсивної дії сонячних променів, що позбавить рослини від агресивного середовища. У варіанта рідке скло також величезний плюс за морозостійкості.

Скільки ж буде коштувати плівка для теплиць? Ціна на матеріал розрізняються залежно від різновиду. Так, вартість матеріалу рідке скло буде найбільш високою, при цьому її характеристики дозволяють тривалий період використовувати матеріал для створення парника.

Продаж матеріалу для теплиць здійснюється рулонами або на метраж, тому Ви можете придбати жовту світловідбиваючу плівку в необхідному для Вас кількості, що буде найбільш вигідно. Більш дешевим варіантом вироби буде прозора плівка на дерев''яну теплицю, при цьому вона може не підійти для всіх рослин з-за своїх характеристик.

Наскільки плівка для теплиць довговічна і як правильно її зберігати?

Терміни експлуатації плівки залежать також від різновиду матеріалу. Так, світловідбиваючий варіант виробу прослужить Вам від 1 року до 5 років. Більш дешеві варіанти матеріалу можуть експлуатуватися від одного року до трьох років.

Плівка довговічна купити можна в інтернет-магазині Атропос і використовувати їх більш 5 років для створення якісного парника. Багаторічна різновид матеріалу представлена в декількох варіантах – рідке скло, білий прозорий матеріал і жовтий / зелений різновид з УФ-стабілізацією.

Замовити матеріали для теплиці і агроволокно для укриття на зиму можна за вигідною ціною в магазині Атропос в Харкові. Всі запропоновані вироби відмінної якості і перевірені на відповідність зазначених параметрів і характеристик. Магазин працює з оперативною доставкою в будь-яке місто і область країни (Україна).