Loading...
Оптово-роздрібний магазин “ATROPOS”

я шукаю, наприклад, бак для душу

Ваш кошик
Корзина
0
Каталог товарів
Каталог товаров
Каталог товаров

Графік роботи:

ПН-ПТ  9:00 - 18:00
СБ-ВС10:00 - 17:00
Зворотний дзвінок

Меню

Групи

Интернет-магазин Atropos
Корзина
0

Фільтри

Каталог товаров
Каталог товаров

Каталог
товарів

Групи товарів
  • БОЧКИ БІДОНИ КАНІСТРИ ПЛАСТИКОВІБОЧКИ БІДОНИ КАНІСТРИ ПЛАСТИКОВІ
  • ВІДРА ТАЗИ КОРИТАВІДРА ТАЗИ КОРИТА
  • ВСЕ ДЛЯ ПОЛИВУВСЕ ДЛЯ ПОЛИВУ
  • ПЛАСТИКОВІ ЄМНОСТІ І БАКИ ДЛЯ ВОДИПЛАСТИКОВІ ЄМНОСТІ І БАКИ ДЛЯ ВОДИ
  • ПЛАСТИКОВІ МЕБЛІПЛАСТИКОВІ МЕБЛІ
  • ТЕПЛА ПІДЛОГА ВОДЯНАТЕПЛА ПІДЛОГА ВОДЯНА
  • ТОВАРИ ДЛЯ ВАННОЇ КІМНАТИТОВАРИ ДЛЯ ВАННОЇ КІМНАТИ
  • ТОВАРИ ДЛЯ ДІТЕЙТОВАРИ ДЛЯ ДІТЕЙ
  • ТОВАРИ ДЛЯ САДУ І ГОРОДУТОВАРИ ДЛЯ САДУ І ГОРОДУ
  • ТРУБИ ВОДОПРОВІДНІ І ФІТИНГИТРУБИ ВОДОПРОВІДНІ І ФІТИНГИ
  • ТЮБІНГИ НАДУВНІ САНКИТЮБІНГИ НАДУВНІ САНКИ
  • ЯЛИНКИ СОСНИ ЯЛИНИ ШТУЧНІЯЛИНКИ СОСНИ ЯЛИНИ ШТУЧНІ
Фільтри
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)

ВСЕ ДЛЯ ПОЛИВУ

Обрати товари за параметрами
Обрати товари за параметрами
СТРІЧКИ ДЛЯ КРАПЕЛЬНОГО ПОЛИВУ
СТРІЧКИ ДЛЯ КРАПЕЛЬНОГО ПОЛИВУ
КРАПЕЛЬНА ТРУБКА З ЕМІТТЕРАМИ
КРАПЕЛЬНА ТРУБКА З ЕМІТТЕРАМИ
ШЛАНГИ ПОЛИВОЧНІ
ШЛАНГИ ПОЛИВОЧНІ
ФІТІНГИ ДЛЯ КРАПЛИННОГО ПОЛИВУ
ФІТІНГИ ДЛЯ КРАПЛИННОГО ПОЛИВУ
Все для поливу городу: Купити все для краплинного поливу саду та городу у магазині Atropos

Все для поливу городу та саду в каталозі інтернет-магазину Atropos

Сад та город – це не просто користь для кожної сім''''''''ї, це багатий урожай, а також спосіб цікаво провести час. Для того, щоб урожай був хороший, слід правильно стежити за рослинами. Полив овочів, фруктів, дерев, чагарників та квітів – запорука красивої та доглянутої ділянки.

Тому важливо заздалегідь придбати все для поливу – крапельні системи зрошення, поливальні шланги та комплектуючі. Вибір системи зрошення залежить від багатьох факторів – площі ділянки, її форми та культур, які виростають на ній.

Полив саду та городу може здійснюватися вручну за допомогою шлангів різної довжини та діаметру. Також може бути встановлена стрічкова краплинна зрошувальна система, яка допоможе спростити процес поливу рослин.

Все для поливу купити можна у перевіреному магазині Атропос. Інтернет-магазин пропонує якісні товари для Вашого саду та городу. Ви зможете підібрати необхідні інструменти та обладнання для догляду за садом, дачною ділянкою або городом.

Товари для крапельного поливу: все можна купити в одному місці

все для поливу

Для великих садових ділянок, городів чи посадки різних сільськогосподарських культур на полях рекомендується встановити систему крапельного зрошення. Така зрошувальна система може бути встановлена професіоналами або самостійно.

Самостійне встановлення системи поливу краплями обійдеться Вам набагато дешевше, тому рекомендуємо ознайомитися з товарами, які необхідні для встановлення такого поливу. Крім того, встановлюючи систему зрошення самостійно, Ви можете врахувати всі деталі та нюанси ділянки та рослин, щоб ефективність зрошення була максимальною.

Все для крапельного поливу можна замовити в одному магазині, заощадивши час та кошти на продукції та доставці. Товари для крапельного зрошення газону, дачної ділянки, саду та городу включають:

Стрічка для зрошення – це спеціальна м''яка стрічка, яка має отвори з певною періодичністю по всій своїй довжині. Така стрічка прокладається дільницею між рядами рослин. Скріплювати між собою кілька відрізів стрічки можна за допомогою фітингів.

Крапельна трубка з емітерами трохи відрізняється за своєю конструкцією. Якщо стрічка спочатку плоска, а округлу форму набуває тільки після подачі води, то трубка має щільну округлу форму, яка не змінюється після подачі води.

Також можна купити поливальний шланг для того, щоб поливати важкодоступні ділянки, де незручно чи нерентабельно прокладати систему краплинного поливу. Це дозволить спростити полив невеликих ділянок або точково поливати рослини, які вимагають більшої кількості вологи.

Все для краплинного поливу купити можна в одному місці – інтернет магазині Атропос. Ми пропонуємо широкий асортимент товарів за доступними цінами. У разі виникнення питань щодо вибору продукції, Ви можете звернутися до наших співробітників, які з радістю Вас проконсультують і допоможуть обрати необхідний товар.

Всі товари для поливу городу: що вам доведеться купити?

все для краплинного поливу

Щоб організувати поливальний процес на дачі, городі чи садовій ділянці, слід придбати не тільки товари для встановлення зрошувальної системи, а й багато іншого. Все для поливу городу – це інструменти, кріплення, шланги та трубки.

Так, щоб організувати якісну систему поливу, слід придбати такі товари:

  • крапельна стрічка або крапельна трубка;
  • фітинги для з''єднання стрічки або трубки;
  • крапельниця з компенсацією тиску;
  • коліно або куточок для створення поворотів зрошувальної системи;
  • муфти, заглушки, барильця з пелюстками;
  • кран прохідний або стартовий;
  • ремонтне з''єднання;
  • стартер та трійник;
  • поливальні шланги.

За допомогою всіх цих пристроїв Ви зможете створити зрошувальну систему на будь-якій ділянці – правильної чи неправильної форми, для сільськогосподарських культур, чагарників чи дерев. А для поливу декоративних клумб Вам буде достатньо шланга необхідної довжини.

Магазин Атропос пропонує вигідно все для поливу городу купити з оперативною доставкою. Також для встановлення системи поливу Вам знадобляться інструменти, які Ви зможете замовити на сайті Атропос. Створюйте комфортні умови для підтримання хорошого стану ділянки, саду чи городу, замовляючи якісні товари за низькими цінами.