Loading...
Оптово-роздрібний магазин “ATROPOS”

я шукаю, наприклад, бак для душу

Ваш кошик
Корзина
0
Каталог товарів
Каталог товаров
Каталог товаров

Графік роботи:

ПН-ПТ  9:00 - 18:00
СБ-ВС10:00 - 17:00
Зворотний дзвінок

Меню

Групи

Интернет-магазин Atropos
Корзина
0

Фільтри

Каталог товаров
Каталог товаров

Каталог
товарів

Групи товарів
  • БОЧКИ БІДОНИ КАНІСТРИ ПЛАСТИКОВІБОЧКИ БІДОНИ КАНІСТРИ ПЛАСТИКОВІ
  • ВІДРА ТАЗИ КОРИТАВІДРА ТАЗИ КОРИТА
  • ВСЕ ДЛЯ ПОЛИВУВСЕ ДЛЯ ПОЛИВУ
  • ПЛАСТИКОВІ ЄМНОСТІ І БАКИ ДЛЯ ВОДИПЛАСТИКОВІ ЄМНОСТІ І БАКИ ДЛЯ ВОДИ
  • ПЛАСТИКОВІ МЕБЛІПЛАСТИКОВІ МЕБЛІ
  • ТЕПЛА ПІДЛОГА ВОДЯНАТЕПЛА ПІДЛОГА ВОДЯНА
  • ТОВАРИ ДЛЯ ВАННОЇ КІМНАТИТОВАРИ ДЛЯ ВАННОЇ КІМНАТИ
  • ТОВАРИ ДЛЯ ДІТЕЙТОВАРИ ДЛЯ ДІТЕЙ
  • ТОВАРИ ДЛЯ САДУ І ГОРОДУТОВАРИ ДЛЯ САДУ І ГОРОДУ
  • ТРУБИ ВОДОПРОВІДНІ І ФІТИНГИТРУБИ ВОДОПРОВІДНІ І ФІТИНГИ
  • ТЮБІНГИ НАДУВНІ САНКИТЮБІНГИ НАДУВНІ САНКИ
  • ЯЛИНКИ СОСНИ ЯЛИНИ ШТУЧНІЯЛИНКИ СОСНИ ЯЛИНИ ШТУЧНІ
Фільтри
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)

ТОВАРИ ДЛЯ САДУ І ГОРОДУ

Обрати товари за параметрами
Обрати товари за параметрами
ТЕНТИ УКРИВНІ
ТЕНТИ УКРИВНІ
РУКАВ ДЛЯ РОЗСАДИ
РУКАВ ДЛЯ РОЗСАДИ
АГРОТКАНЬ
АГРОТКАНЬ
ГЕОТЕКСТИЛЬ
ГЕОТЕКСТИЛЬ
ПАРНИКИ ТА ТЕПЛИЦІ З АГРОВОЛОКНУ
ПАРНИКИ ТА ТЕПЛИЦІ З АГРОВОЛОКНУ
АГРОВОЛОКНО УКРИВНЕ В РУЛОНАХ
АГРОВОЛОКНО УКРИВНЕ В РУЛОНАХ
ПЛІВКА ТЕПЛИЧНА
ПЛІВКА ТЕПЛИЧНА
СІТКА, ЩО ЗАТІНЯЄ
СІТКА, ЩО ЗАТІНЯЄ
ОБПРИСКУВАЧІ САДОВІ
ОБПРИСКУВАЧІ САДОВІ
РУКОМИЙНИКИ, ЛІЙКИ, ПОЇЛКИ
РУКОМИЙНИКИ, ЛІЙКИ, ПОЇЛКИ
Все для саду та городу: Товари для саду та городу у магазині Atropos

Купити все для саду та городу в інтернет магазині Atropos

Кожен садівник мріє похвалитися найголовнішим предметом своєї гордості – запашним садом та гарним урожаєм. Щоб це стало реальністю, а не просто мріями, рекомендуємо придбати все для саду та городу. Оскільки вирощування рослин та проживання в заміському будинку потребує більше часу та сил, для дачників важливо купити все для саду та городу в одному місці. Це дозволить заощадити не лише час, а й гроші.

Профільний інтернет магазин Atropos пропонує широкий асортимент продукції для саду та городу за прийнятними розцінками та зможе відправити замовлення в будь-яку точку країни.

Які товари для саду та городу представлені в нашому каталозі

все для саду та городу

Вибираючи товари для саду та городу, у кожного шостого дачника можуть виникнути певні труднощі. Насамперед це з тим, що споживач довго вибирає необхідні товари й у результаті забуває, що хотів придбати спочатку. Наш магазин товарів для саду та городу зробив усе можливе, щоб кожен городник та дачник зміг за кілька хвилин купити всі необхідні пристрої та інвентар. Для цього до каталогу магазину Atropos були включені такі розділи:

  • рукави для розсади;
  • покривні тенти;
  • агротканина та агроволокно;
  • парники та теплиці з агроволокна;
  • геотекстиль;
  • теплична плівка та матеріали для будівництва;
  • затіняючі сітки;
  • садові обприскувачі, інше.

Крім того, у каталозі магазину представлені товари та пристрої не тільки для дачі, а й товари, які необхідні для господарства. В асортименті каталогу представлені недорогі та якісні умивальники, напувалки для птахів, лійки. Всі товари для саду та городу виготовляються з якісних та нетоксичних матеріалів, які безпечні для людей, домашніх тварин та навколишнього середовища.

Що необхідно купити для саду і городу дачникові-початківцю на перший час

товари для саду та городу

Якщо вирішили купити все для саду та городу, варто розуміти, що для вирощування рослин та догляду за дворовою територією знадобиться велика кількість різних пристроїв. Тому, у дачників-початківців можуть виникати труднощі з покупкою мінімальної кількості товарів для дачі, городу і саду. З цим завданням допоможе впоратися магазин Atropos.

Наш каталог пропонує не тільки доступні товари для саду та городу, але й кваліфіковану допомогу у виборі необхідних пристроїв та інвентарю. Початківцям та садівникам потрібно знати, що спочатку варто звернути увагу на такі категорії товарів:

  • тент покривний. Такі полотна універсальні і можуть використовуватись у різних цілях. Наприклад, такі тенти можна використовувати для укриття сеноматеріалів чи організації парника. Також з тентів можна споруджувати різні тимчасові укриття: для будівельних матеріалів, інструменту, машини або використовувати для облаштування альтанки. Нерідко такі тенти для саду та городу застосовують при облаштуванні басейнів та штучних ставків;
  • сітка затіняюча для забору. Насправді така сітка може виступати не лише як огорожа. Сітку, що затіняє, можна використовувати для захисту рослин від попадання прямих сонячних променів. Сітка для саду та городу може бути різної щільності та світлопропускної здатності, тому такий матеріал можна застосовувати для захисту фасаду будівлі або затінення вікон у літній час;
  • обприскувач. Таке пристосування суттєво полегшить догляд за дачною та садовою ділянкою. За допомогою обприскувача можна обробляти рослини спеціальними препаратами, поливати окремі ділянки території та навіть боротися зі шкідниками. Вибираючи такий інструмент для саду та городу, радимо купувати обприскувач садовий акумуляторний, оскільки такий пристрій набагато легше в експлуатації та полегшить щоденну роботу дачника та садівника.

Якщо любите свіжі овочі та зелень, а територія ділянки не дозволяє облаштувати власну грядку, рекомендуємо відвідати розділ з парниками, де кожен дачник зможе вибрати оптимальний розмір парника чи теплиці для саду та городу. Залишилися питання про товари для саду та городу? Зателефонуйте менеджерам магазину Atropos, які нададуть безкоштовну консультацію з будь-якого питання.