Loading...
Оптово-роздрібний магазин “ATROPOS”

я шукаю, наприклад, бак для душу

Ваш кошик
Корзина
0
Каталог товарів
Каталог товаров
Каталог товаров

Графік роботи:

ПН-ПТ  9:00 - 18:00
СБ-ВС10:00 - 17:00
Зворотний дзвінок

Меню

Групи

Интернет-магазин Atropos
Корзина
0

Фільтри

Каталог товаров
Каталог товаров

Каталог
товарів

Групи товарів
  • БОЧКИ БІДОНИ КАНІСТРИ ПЛАСТИКОВІБОЧКИ БІДОНИ КАНІСТРИ ПЛАСТИКОВІ
  • ВІДРА ТАЗИ КОРИТАВІДРА ТАЗИ КОРИТА
  • ВСЕ ДЛЯ ПОЛИВУВСЕ ДЛЯ ПОЛИВУ
  • ПЛАСТИКОВІ ЄМНОСТІ І БАКИ ДЛЯ ВОДИПЛАСТИКОВІ ЄМНОСТІ І БАКИ ДЛЯ ВОДИ
  • ПЛАСТИКОВІ МЕБЛІПЛАСТИКОВІ МЕБЛІ
  • ТЕПЛА ПІДЛОГА ВОДЯНАТЕПЛА ПІДЛОГА ВОДЯНА
  • ТОВАРИ ДЛЯ ВАННОЇ КІМНАТИТОВАРИ ДЛЯ ВАННОЇ КІМНАТИ
  • ТОВАРИ ДЛЯ ДІТЕЙТОВАРИ ДЛЯ ДІТЕЙ
  • ТОВАРИ ДЛЯ САДУ І ГОРОДУТОВАРИ ДЛЯ САДУ І ГОРОДУ
  • ТРУБИ ВОДОПРОВІДНІ І ФІТИНГИТРУБИ ВОДОПРОВІДНІ І ФІТИНГИ
  • ТЮБІНГИ НАДУВНІ САНКИТЮБІНГИ НАДУВНІ САНКИ
  • ЯЛИНКИ СОСНИ ЯЛИНИ ШТУЧНІЯЛИНКИ СОСНИ ЯЛИНИ ШТУЧНІ
Фільтри
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)
Обрано (0)

ЄМНОСТІ ПЛАСТИКОВІ ПРЯМОКУТНІ

Обрати товари за параметрами
Обрати товари за параметрами
ЄМНОСТІ ПЛАСТИКОВІ ПРЯМОКУТНІ ТЕХНІЧНІ
ЄМНОСТІ ПЛАСТИКОВІ ПРЯМОКУТНІ ТЕХНІЧНІ
ЄМНОСТІ ПЛАСТИКОВІ ПРЯМОКУТНI ХАРЧОВI
ЄМНОСТІ ПЛАСТИКОВІ ПРЯМОКУТНI ХАРЧОВI
Ємність прямокутна пластикова 200 літрів та інших об\'ємів: Пластиковий бак прямокутний

Ємність прямокутна пластикова в інтернет-магазині Atropos

Різноманітні каністри, ємності та бочки – відмінний пристрій, який допоможе організувати процес зберігання та транспортування різних рідин або сипучої продукції. Ємність прямокутна пластикова є одним з найпопулярніших різновидів подібної тари.

Такі пластикові бочки чудово підійдуть для приватного будинку, садової ділянки чи городу. Також їх можна застосувати на виробництві, фермі чи складському приміщенні. Різноманітність та великий асортимент таких ємностей дозволяє підібрати найбільш підходящий варіант для різних цілей.

Купити прямокутні пластикові ємності можна за вигідною вартістю в інтернет-магазині Атропос. У каталозі магазину запропонований широкий вибір різних бочок за обсягом, формою та призначенням. Якість продукції завжди на найвищому рівні.

Ємність пластикова прямокутна 200 літрів або іншого об''єму в нашому каталозі

ємність прямокутна пластикова

Пластикова тара (бочки, каністри та ємності) розрізняються за такими критеріями:

  • обсяг;
  • габарити (висота, діаметр);
  • спосіб герметизації (наявність та вид кришки);
  • матеріал;
  • призначення (харчові та нехарчові).

Найважливішим критерієм вибору є обсяг тари. Так, наприклад, пластикові бочки можуть бути від 100 л до 500 л. Вибір обсягу ємності залежить від призначення та обмежень з точки зору простору для розміщення.

Якщо тара використовується для транспортування різних рідин, слід уточнити габарити транспортного засобу для перевезення та кількість продукції, щоб вибрати оптимальний варіант обсягу пластикової каністри.

Якщо ємність пластикова прямокутна 200 літрів буде використовуватися стаціонарно, наприклад, для зберігання продукції, то слід визначити місце, де вона розміщуватиметься. Це необхідно для того, щоб вільного простору було достатньо для розміщення.

Великі каністри зручні тим, що можна помістити або транспортувати велику кількість продукції в одній тарі. При цьому вони габаритніші і їх складніше переміщати. Місткості невеликого обсягу зручніші при переміщенні, транспортуванні та зберіганні, при цьому їх обсягу може бути недостатньо для всієї продукції.

Де може застосовуватися пластиковий прямокутний бак

ємність пластикова прямокутна 200 літрів

Пластиковий прямокутний бак може використовуватися в різних цілях. Так, найчастіше ємності прямокутної форми застосовуються для перевезення різних рідин: води, молока, органічних добрив, оцту та іншого.

Також у ємностях можна перевозити сипучу продукцію – цукор, сіль (якщо бак призначений для харчової продукції) або будівельні матеріали та нехарчові сипучі речовини – пісок, різних видів порошку. Транспортування можливе, якщо бак продається з кришкою.

Часто прямокутні ємності використовують для зберігання продукції – на складах, у приватних будинках, на фермерських господарствах чи виробництві. Прямокутні ємності для води також можна використовувати як літній душ.

Ще один варіант використання пластикової тари популярний на садових ділянках та городах – як бак для поливу рослин. За допомогою пластикової ємності можна організувати зрошувальну систему на тих ділянках, де немає централізованої подачі води.

Ємності відкриті прямокутні пластикові, з кришкою та інші різновиди

Багато різновидів ємностей відкриває можливості для різноманітного використання такої тари. Так, ємності відкриті прямокутні пластикові часто використовуються для організації літнього душу або системи поливу, оскільки кришка не є обов''язковою в такій ситуації.

Каністри з кришкою використовуються для зберігання та транспортування, оскільки кришка забезпечує герметичність упаковки. Що особливо важливо при перевезенні різних рідин. Кришки пластикової тари бувають різними – з хомутом або наявністю горловини для більшої зручності.

Залежно від матеріалу та призначення бочки різняться за кольорами:

  • чорна – для нехарчової продукції, виготовлена